Ruudolf, rakkauden muskelimoguli ja next level

Ruudolf on edelleen ykkönen ja kaikki muut haisee haha

Yo, Ruudolf rapin sopuli, muskelimoguli sekä rakkauden epäonnen soturi pudotti eilen vihdoinkin kauan odotetun makupalan tulevalta levyltä Ootsä nähny musta unta?, jonka julkaisupäivämäärän tiedotus on mahdollisimman Ruudolf – lakana Kulosaaressa sillalla, jossa päivämäärä 24.5. – siis huomenna, epämääräinen vihjaus instastoorissa.

Näyttökuva 2018-05-23 kello 14.18.43.png

Ja sehän riittää. Ruudolfille.

Makupala on nimeltään ”Lupaan itkee” ja nostaa entisestään odotuksia levyä kohtaan. Siinä on marinoitunut ja tuottanut hedelmän Ruudolfin tähänastinen ura: avoimuus tunteiden ja rehellisyyden suhteen, maskuliininen ja suojeleva soturiote, palmut ja amerikanraudat, viehtymys kasariin ja 90 -luvun kuoseihin, melodioihin ja biitteihin, uskollisuus, mahtipontisuus ja käsittämätön, paradoksaali vaatimattomuus, joka on kätkettynä nyt touhuun sisään.

Jason Donovan. Divari, josta sai ostettua merkkareita, Tarzan- ja Mustanaamiolehtiä, Aku Ankan taskukirjoja. Fillari, kesäiset uimarannat. Farkut. Maantien pöly. Vintillä oleva pahvilaatikko, jossa oli outo haju ja jännittäviä löytöjä. Lankapuhelin. Roikkuvat sähköjohdot pylväissä. Nokkospuska. Mun oma Suzuki PV. Bensan haju. Kuplavolkkari. Hikiset miehet, joilla on öljyä käsissä ja tuoreen hien haju. Nostalginen ajatusvirta käynnistyy biisistä, joka käy läpi aikoja, jolloin on mennyt hyvin, ja jolloin on mennyt hyvin huonosti ja koskettaa jotain pysyvää sen kaiken läpi.

Mä lupaan itkee kun sua itkettää
Silloin kun sä et ulospääsyy nää
Silloin kun sun tie ei johda minnekään

Jos sä tarviit hartioitani
Niin sano vaan asfalttisoturi on mun puolellani

Melodisessa Lupaan itkee -biisissä ja myös kaikkien ennakkomerkkien perusteella tulevalla levyllä Ruudolf laulaa koko kappaleen alusta loppuun. Kun rapper ryhtyy laulamaan, hän tuntuu saavan paljon ja paljon anteeksi. Kaikki muistavat Cheekin kansakunnan empatiat vuotamaan saaneen laulannan Vain elämää -ohjelmassa, Karri Koiran edelleen rakkauden hyökyaaltoja aikaan saavan menestyksen (esimerkiksi Valoa -festari keväällä, jossa koko Tullikamari oli Karri Koiran keikalla niin täynnä oksitosiinia, että lämpö tuntui iholla asti) ja viimeisimpänä Tippa T:n Tipat, missä lasien riisuminen ja tunteista laulaminen vei miehen menestykseen.

Mutta Ruudolf ei anteeksi antamisia tarvitse. Sillä kyllä, Ruudolf osaa ja nousee artistiudessaan seuraavalle tasolle. Lupaan itkee on Karri Koira potenssiin kymmenen, the real shit. Voimme nähdä naismeret tulevilla keikoilla. Kuka uskaltaa pudottaa suojakuoren, olla näin aito, tunteellinen ja herkkä?

Sitä varten pitää olla tosi kova tyyppi.

 

Suomen musiikkiblogi. Asiaa musiikista ja ihan mistä tahansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s