Elitistin viikon nega-annos

Elitisti kävi viime viikonloppuna yläluokkaisessa ja erittäin korkealaatuisessa kulttuuritapahtumassa Valoa Festival 2018. Tapahtuman ruusunpunaisesta sekä positiivisesta tunnelmasta ja hyväntuulisuudesta huolimatta Elitistin elämä on nyt vinossa arviolta noin kolmetoista (13) vuorokautta (vrk), ja syy löytyy tapahtumapaikan fasiliteeteista.

Ensinnäkin. Elitistin kurkku oli käheähkö, ei niinkään siksi, että hän olisi hoilottanut epävireisesti mutta kovaa sekä väärillä sanoilla artistien keikoilla, vaan siksi, että joku oli tullut paikalle selkeästi flenssussa ja törkeästi tartuttanut Elitistin. Siksi Elitisti päätti siemailla mukavan kupposen lämmittävää teetä. Baaritiskillä odotti kuitenkin järkyttävä yllätys. Tarjoilija tarttui johonkin tunnistamattomaan objektiin. Elitistillä ei ollut muuta keinoa kuin tehdä hätäinterventio.

Elitisti: ”STOP TYKKÄNÄÄN! Mikä tämä on, vad är det här?” (osoittaa pahvimukia.) ”Tiedätkö sinä, snälla Heini, mikä tämä on?”
Heini: ”Kyllä, luulen nähneeni tuollaisen huoltoasemalla. Jouduin käymään siellä kerran, koska autonkuljettajani oli sairastunut ja auton kojelaudassa alkoi palaa ABC-merkkivalo. Luulen, että he juovat siitä kahvia.”
Elitisti: (tuijottaa hämmästyneenä ensin pahvimukia ja sitten baarimikkoa.) ”Todellako? Tästäkö meidän tulisi nyt sitten juoda?”

Elitisti ei todellakaan nauti teetä, jos sitä ei tarjoilla a) pöytiin, b) keraamisesta astiastosta Vallilan™ verhojen laskeutuessa kauniisti taustalla ilta-auringon lempeän valon kuultaessa herkästi teepannun kyljessä, joten hän siirtyi seurueineen takaisin pöytään. Ks. kuva 1.

pahvimuki
Kuva 1. Elitisti on sanaton.

 

tea-Andrea-Leggett-Flickr
Ehdotelma: jatkossa esim. näin.

Toinen järkyttävä asia olivat paikan naistenhuoneet, joiden siisteystaso on jättänyt Elitistin psyykeeseen pysyviä vauroita ja hän onkin ilmoittautunut jo intensiiviterapiaan sekä uimakouluun. Elitisti on sen verran poissa tolaltaan, ettei pysty nyt kuvailemaan tähän muistikuviaan tarkemmin, mutta on jo jättänyt aiheesta nelisivuisen reklamaation todistusaineineen. Ks. kuva 2.

 

vessat
Kuva 2. Töryt ja suhrut on tallennettu kuvausvälineillä todistusaineistoksi.

 

18-carat-gold-toilet-Guggenheim-Museum-1170x658
Elitistille sopiva wc-kaluste, 18 karaatin kultaa.

Elitistin tuskaa lievittää kuitenkin se asia, että on maanantai, ja hän on Kaupunkikartanossaan lukemassa Voima-lehdestä, mitkä kaikki asiat ovat maassamme sekä universumissa pilalla pahvimukien ja saniteettitilojen ohella.

Tässä olikin keskeisimmät muistelmat festaripäiviltä. Kiitos kaikille!

elitisti voima
Voima-lehti kertoo, kuinka kaikki on pilalla.

 

elitisti tyytyväinen
Elitisti on tyytyväinen Voima-lehden journalismiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s