Valoa festival 2018: SMB:n virallinen kävijäopas

Valmistaudumme Kulttuuritädin kanssa tulevan viikonlopun Valoa Festival 2018 -tapahtumaan. Normaalien ihmissuhdevatkausten sekä poliittisten tunnepurkausten lomassa pohdimme myös päivittäisissä Facebook messenger™ -keskusteluissamme muun muassa seuraavia seikkoja: mitä aiotaan laittaa päälle, mitkä keikat must see, kestääkö nilkat (edellisen festarireissun jälkeen emme kävelleet / ajaneet autoa päiviin, koska nilkat ei kestäneet enää silkan silkkaa rasitusta. Kyllä, olemme varttuneita). Arvatenkin kaikki muutkin festarivieraat pyörivät öisin nihkeissä lakanoissaan miettien samoja ongelmia, joten tässä postauksessa kerron nyt ohjeita kuinka päästä optimaaliseen festarikokemukseen kiinni.

Must see keikat:
Pitkän linjan muusikko Ville Leinonen vie meidät kokoonpanoineen Futureiman lauantaina diskopallonkimalluksiseen 80-luvun biletunnelmaan. Viimeisin, vuonna 2017 ilmestynyt Hei taas! on täynnä herkullisia tanssilattiahittejä suoraan nykynuorison vanhempien nuoruudesta. Tämän hipsterimpää et löydä tästä maasta. Tahdon sinut, Nasta pimu, Ota kii, Sadepisaroita. Nämä avainbiisit kuullessasi laita olkatoppaukset heilumaan ja kaappaa lähin permanettipää tiukkaan tanssiotteeseen.
Muita ohittamattomia keikkoja esitelty seuraavissa postauksissa: Kube & Eevil Stöö, Vesta, Cledos.

Pukeutuminen:
Mielellään paljetteja, niiden puuttuessa glitteriä. Henkselit. OLKATOPPAUKSET. Neonvärit. Maihinnousukengät, taidekaapu (tunnetaan myös ”pitkänä takkina”). Itse aion pukea kulttuuri-ihmisen ultimaattisen tunnusmerkin elikkäs mustan huopahatun. Näyttävää huulipunaa. Viiksivahaa / iso parta. Vakavasti: tule niissä vaatteissa, joissa on kiva olla ❤

28080210_10155969188109435_562478709_o
Blogaaja ja merkkiultimaattinen kulttuuritunnushuopahattu

Juomat:
Klassikot on aina klassikoita, eli Tom Collins, GT, Sex on the beach, Caipiroska. Vieno toive on, että festareilla saisi sellaisia kimaltavia palmunmallisia koristeita drinkkiin, joita lapsena keräilin jätskiannoksista ja jotka saivat sitten uuden elämän barbin kukka-asetelmana tai jos ei ole niitä niin sellerinvarsikin kävisi. Siinä drinkissä siis. Barbin kukka-asetelmassa sellerinvarsi saattaisi olla vähän pateettinen.

Edit: Kulttuuritädin vaatimuksesta lisään listaan raittiushenkisiä juomaehdotuksia: Kraanavesi sellerillä, kuplavesi jossa on paperinen sateenvarjo, vesi, vesi jäillä, ja huom. Jos oikein haluaa irrotella, maustetut kuplavedet tai jopa VICHY. Kuulemma Helsingin Kraanavesi on parasta, mutta omia juomia ei kai sallita. Omat ehdotukseni ei-alkoholillisiin juomiin: Pommac.

drinkkikoriste
Tahdon kimaltavia drinkkikoristeita! Niitä mitä sai kasarilla!

Seura:
Ota paras kaveri mukaan. Näin saamme parhaita tyyppejä paikalle. Tutustukaa. Rakastukaa. Nauttikaa.

https://valoafestival.fi/
Ennakkoliput myynnissä @ Tiketti & Lippu.fi

1 Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s