Klondike Blonde – sulaa vaahtokarkkia keskisormi ojossa

Sateenkaarihälytys.
Vaaleanpunaista gollegehousua ja valkoisia hampaita, pinkkejä vaahtokarkkeja, vilpitöntä hymyä, ujostelua, sikspäkkivatsalihaksia, tatuointeja ja keskisormia. Yo. 

https://instagram.com/p/BeZqWnVAHRO/

Japanilaiselta anime -hahmolta näyttävän Klondike Blonden kaksi päivää vanha sinkku ”Drip” eli FTN on niin makea, niin letkeä, niin pehmeä, niin stydi ja niin raikas, että profeetallisia shamaaninvoimia omaava blogaaja ennustaa ja suorastaan näkee, että maailma on tuolla ulkona pian valloitettu. Aineksia ainakin on. Hämmentävän kevyt ja pehmeä pimpelipom -laulelma on läpeensä täynnä west coastin letkeyttä – kaikuja Snoop Doggista, mutta kuitenkin tyttömäisen kevyttä raikkautta. Ilman päihteitä, selvinpäin, meikittä, tyrkyttä, rakennekynsinen keskari ojossa. Kuunnellessa alkaa kasvaa monivärinen yksisarvisen pehmosarvi otsasta, halinalle -sateenkaaret mahaan, ja tao taon äiti halaa valkoisella, hellällä, jätskinpehmeällä tassulla.

Kaliforniassa, lämpimän rantatuulen ja auringon alla kasvanut Klondike Blonde on internetin mukaan ulkomaalaisen, ankarasti kasvattaneen äidin tytär. Klondike bar on klassinen amerikkalainen jätskiherkku, joka on sisältä valkoinen ja päältä suklaata. Ja sellainen on tämä tyttökin, sulaa jätskiä, suklaata, makeaa. Jääkarhumaista meininkiä. 

 

Näyttökuva 2018-01-27 kello 20.38.02.png
Klondike bar. DIY?


Ayo ja Teo
 tanssivat Klondike Blonden youtube -videossa hyperkalliit japanilaiset  Bathing Ape -maskit naamalla hupsuja pussukoita ja nauhoja roikkuen housuista. Aurinko paistaa, hymyt, silmät ja hampaat loistavat valkoisina, kaikki on loppuvaiheen kapitalistista, ostoskeskushelppoa, silti täysin viatonta ja lapsenomaisen tuntuista. Mitään muovista ei touhussa ole.

Heillä on jopa omat anime -hahmot. ”Anime (jap. アニメ) on vakiintunut länsimaissa tarkoittamaan nimenomaan japanilaista animaatiota, Japanissa termillä anime viitataan kaikkeen animaatioon. Termi on japaninkielinen mukaelma englannin kielen sanasta ”animation”. Anime on erittäin kaupallinen taidemuoto, ja useimmat sarjat tehdään ja markkinoidaan erittäin tarkasti rajatulle kohdeyleisölle.” Miten laskettu juttu nämä supertaidokkaasti tanssivat, mega-positiiviset, hiphop -historiatietoiset nuoret tai voisko sanoa tämä tuote on? Ainakin rahaa tuntuu tulevan joka tuutista instan mukaan. Jo nyt.


Kaupallista tai ei, tästä tulee vaan loputtomasti hyvälle tuulelle. Tanssikaa, hymyilkää, antakaa auringon paistaa, nuoret. Maailma on täynnä sotaa, mätää, väärintekoa, pahaa, rahaa, kapitalismia, tehtaita, muovia, riistoa ja sun mitä kaikkea, mutta ei se teidän vika ole. Lasten kuuluu tanssia ja höpsötellä. Koska elämä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s