Historia havisee: Puhutaanko hetki Antti Tuiskusta

Se oli vuonna 2015, kun Blogaaja kuuli Peto on irti-kappaleen ja jankutti kaikille, jotka suostui kuuntelemaan sekä myös niille, jotka eivät suostuneet, että tässä on nyt iso juttu, tajuatteko, tästä tulee mieletön hitti. Blogaaja ennusti oikein (hänen alter egonsa Persoonat on muuten uskomattoman lahjakas meedio, privaatteja Tarot-luentoja voitte pyytää yv, hinta alk. 50€/pöytä (+alv 24%), toteutumistakuuta ei ole, ennustuksen kokonaishinta arviolta 250€ johtuen siitä, että kukaan ei ole toistaiseksi tyytynyt yhteen pöytään vaan haluaa tietää kaikesta kaiken)(#nojoke).
Tässä ohuesti päivitettynä Antti Tuiskusta kertova blogipostaus, joka on aiemmin julkaistu erään keikkakalenterin spin-off musablogissa sekä city.fi-sivustolla. Enjoy.

 

Keväämmällä popskenen tämän hetken kuumin hotti, Antti ”Anatude” Tuisku heilauttaa Hartwallin useammin kuin kerran täyteen. Bileisiin myydään jo lippuja ja henk.koht. suosittelen olemaan ripeä, ettei käy niin kuin allekirjoittaneen kavereille pari kesää sitten.

Kävin nimittäin heinäkuussa 2015 Tampereella eräillä klubifestareilla elämäni ensimmäisellä Antti Tuiskun keikalla. Olin ostanut itselle ja posselle liput jo reilusti ennakkoon, mikä osoittautui harvinaisen viisaaksi vedoksi siinä vaiheessa, kun muutama muukin kaveri olisi tapahtumailtana halunnut tulla tuiskuttamaan. Kun soitin innokkaana kysyäkseni olisiko keikalle saatavissa vielä lippuja, oli puhelu kuin kohtaus American Psychosta. EI TODELLAKAAN ollut.

Kyseisen festivaalin keikkojen sijoittelu on todennäköisesti päätetty jo kauan aikaa ennen käänteentekevän Peto on irti –levyn julkaisemista. Keikka oli sijoitettu Tampereen keskustassa sijaitsevan, kissaeläinaiheisen hotellin yökerhon tiloihin. Järjestäjät eivät selkeästi olleet varautuneet tämän kesän Koko Suomi tuiskuttaa –ilmiöön, sillä yökerho oli tosiaan ääriään myöten loppuunmyyty. (Tämä on varsin ymmärrettävää, vaikkakin me Tosituiskuttajat olimme saaneet siitä jo vihjeitä Antin salaperäisistä #munvuosi -somepäivityksistä). Yökerhon esiintymislava oli sekä liian pieni että matala. Jonot olivat kuin Neuvostoliitossa: pitkät sisään, ulos, vessaan ja ylipäätään metrin eteenpäin missä tahansa kohtaa baaria, mutta itse esitys lunasti kyllä odotukset. Olin nimittäin (ja olen edelleen) katkera etten päässyt sinäkään vuonna Ruisrockiin, etenkin kun joka paikka tuuttasi kuinka Anatude veti koko festarin parhaimman performanssin.

Siksipä olenkin iloisena vastaanottanut tiedon Antin Hartwall-keikoista, sillä tällä kertaa haluaisin nähdä koko shown, toivottavasti banaaninsyömisineen kaikkineen, ilman että joku hulauttaa jokaisen ”wääään” kohdalla siideriä niskaan ja toisella puolella yli-innokas möhömaha keinuttaa sen lantioo way too fucking close.

ANYWAY, täältä saa lippuja. Jos saa.

petonostokuva
Antti ratsastaa kookkaalla banaanilla.

 

1 Comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s