Popkornia ja diippiä

Vaativakissa kävi nauttimassa sushi-illallisen ystävättären seurassa. Ei mitään liian fancya tiistai-iltana, joten he menivät Masuun. Miau.

Illalliseen kuului luonnollisesti lasillinen uusi-seelantilaista valkoviiniä, jota seurasi tunnetila. Miau miau, MI-A-U. Tunnetila yksin on huono, joten piristykseksi Vaativakissa pisti JVG:t soimaan. Tämä on raportti uudesta levystä Popkorni.

Vaativakissa, jonka ruokavalio koostuu usein pääsääntöisesti popcornista ja dippikastikkeesta, antaa alkuun levylle erinomaisesta nimestä kahdeksantoista pilkku kolme kissantassunkuvaa.

popcorn-featured-1
Popkorni, tuo länsimaisen ruokakulttuurin helmi. Siinä on suolaisuutta, se on vegaaninen, sisältää vähän kaloreita. Valmistuu kahdessa minuutissa ja kahdessakymmenessä sekunnissa, mikrossa. Täydellisen kompakti ateria isoon ja pieneen sekä keskikokoiseen nälkään. Dipataan runsaasti kermaviilidippiin. Nautitaan sormin. Zalabim, nälkä on poissa. Perfetto, my fellow kitties.

Levyn aloittaa raita Älä jätä roikkuu. Siitä Vaativakissa saa epämieluisia muistoja. Kolme miinus kissantassunkuvaa. Kappale itsessään on yllättävän rehellinen slovari ja sillon Vaativakissa alkaa epäilemään, ovatko Vigidi ja Jare kasvaneet aikuisiksi. Lopun levyn kuunteleminen osoittaa epäilyt ainakin osittain todeksi. Vakavahenkisyys on vahvaa.

MATTI JA TEPPO! Teppojamattijamattijateppooo. Vaativakissa oli kultaisella 80-luvulla, kuusivuotiaana, syvästi rakastunut Mattiin ja kevyemmin Teppoon. Kaapin takana on nainen ja tv-esiintymisessä hypittiin roskisten päältä. Hypimme serkun kanssa sohvalta ja ajoimme äidit hulluuden partaalle. Luukutimme C-kasetilta ko. kipaletta sen verran monesti, että lopulta se ”katosi”. Vuosien päästä kamala petos paljastui, valheella on lyhyet jäljet eikä rikos kannata: äitikissa paljasti, että oli piilottanut kasetin, jottei ajaisi autolla väkijoukkoon. Vaativakissa oli vuosikymmeniä vihainen, kunnes joutui itse käyttämään samaa tekniikkaa Bomfunk MC´s -kokoonpanon In stereo CD-levylle. Sori pennut, mutta viisituhatta putkeen toistettua Freestyleria murtaa vahvimmankin psyykeen.

Kissantanssi
Tanssilattia, Matti ja Teppo

 

Matti ja Teppo on biisi, jota tulemme todennököisesti ketkuttamaan epämääräisten yökerhojen tahmaisilla tanssilattioilla hölmösti. Viisikymmentä kissantassunkuvaa.

Vaativakissalla on myös keskivaikea crush Vesalaan. Siksi odotukset Hombrea kohtaan olivat vaativat. Biisin kovinta antia on kuitenkin  Vesalan fiittaus. Muutoin biisi jää keskivaikeaksi ja hitusen masentavaksi. Masentavat kaksi kissantassunkuvaa.

526fe9_c14224c7c5ef46c6af9da9d4cd41d710-mv2_d_2702_1826_s_2
Levy on yllättävän synkkä ja Vesalan fiittaamakin biisi masentaa

Eteenpäin. Levy on yllättävän synkeähkö. Poissa ovat kovan energiatason bilebiisit. Tilalla ilmeisesti vakavasti otettavaksi tarkoitettuja klubiräppejä, reggaeton-sävyjä ja mainstream-hiphoppia. Mitä tämä tarkoittaa. Miten me nyt hypitään JVG:n keikoilla. Pelkkä Mattijateppojateppojamattijateppoooo ei tule kannattelemaan koko settiä. Onneksi on Mauton jasso.

Viimeksi muuten, kun Vaativakissa tassutteli JVG:n keikalle, luuli hetken eksyneensä Pete Parkkosen keikalle. Ei se mitään, Pete on varsinainen mirri, mutta jos odottaa hyllyviä pyllyjä ja saa kynttilämeren ja kikkaratukan heiluttelua niin kyllä siinä pikkuisen voi pettyä. Pete löytyy tältäkin levyltä. Vakuuttelee viimeisellä biisillä, että ei se oo niin. Vaativakissa ei ole vakuuttunut. Mitä jos se onkin niin?! Kappale on kuitenkin ihan kiva, joten viisi kissantassunkuvaa.

Nihee. NIHEE. Mitä ihmettä on NIHEE. Urbaani sanakirja kertoo, että se tarkoittaa hikistä ihmistä. Miau. Vaativakissa ajattelee, että tässä diskurssissa nihee voidaan kääntää ihmisten kielelle tarkoittamaan nihkeää. Voisitko Ville nyt soittaa ja selittää, mitä halusit tällä teoksellasi sanoa? Onko tämä kuntosalikäyttäjien aiheuttamaa vihapuhemusiikkia?
Miinus kolmetoista kissantassua, koska Vaativakissa ei ymmärrä eikä Vaativakissa pidä tilanteista, joissa ei ymmärrä. Mrrauh.

Top-10-Weight-Loss-Journey-Cats-At-The-Gym-4
Levyllä vihataan hikisiä kuntosalikäyttäjiä

Oli siellä joitain muitakin kappaleita. Vaativakissa kyllästyi, huitaisi kaiuttimen alas pöydältä ja meni nukkumaan.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s