Elitistin toinen tuleminen

Kulttuuritäti pohdiskeli viimeisessä postauksessaan muun muassa yleisesti taiteen funktiota. Elitisti ei valitettavasti yllä vastaavan tasoiseen analysointiin, joten hän keskittyy lähinnä lisäämään blogin tuotesijoittelun määrää.

Taustaa: Elitisti hoiti syrjäytymisprojektin hienosti maaliin. Hän riutui, laihtui, masentui, eristäytyi maailmasta, kävi henkisen kuoleman porteilla, näki todellisia astraalitason visioita (tarotkorteissa), kuppasi yhteiskunnan rahoja ja lopulta kyllästyi itseensä ja päätti palata elävien kirjoihin. Elitistillä on nyt uusi projekti nimeltään Kaupunkikartano, mutta tämä blogipostaus ei käsittele sitä.

Kaupunkikartanon salonki
Kuvamateriaalia Elitistin kaupunkikartanon salongistaKun Elitisti kyllästyy kaupunkikartanonsa remontointiin, hän päättää tehdä jotain ylevää ja alkaa kirjoittaa blogia. Nimi on jo valmiina, Elitistihän ei mitään perusblogeja ala kirjoittelemaan, ehei, hän kirjoittaa Suomen virallista musiikkiblogia. Yhteistyökumppaniksi hän värvää maineikkaassa ja arvostetussa Helsingin Yliopistossa kirjallisuuden maisterikoulutuksen saaneen sisarensa Neron. Suomen musiikkiblogin kirjoittajat ovat siis Suomen todellista sanailun eliittiä, Créme de la créme. (Elitisti on syntynyt olemaan täydellinen kaikessa mihin ryhtyy, mutta opiskeli silti Viestinnän korkeakoulututkinnon pahamaineisessa Jyväskylän amk:ssa.)

Musiikkiblogilla Elitisti haluaa elävöittää yhteiskunnallista kulttuurirajapintaa. Tämän blogin ensisijainen tehtävä onkin herättää keskustelua. Varsin nuoresta iästään huolimatta se on jo erittäin ansioituneesti onnistunut siinä. Neron ja Elitistin pääpersoonat Heini ja Henna ovat käyneet blogin innoittamina lukemattomia Facebook Messenger™ -keskusteluja. Elitisti arvelee, että tämän havainnon voi helposti laajentaa koskemaan koko Facebook Messenger™ -käyttäjäkuntaa, elikkäs varmasti kaikki muutkin keskustelevat päivittäin Suomen musiikkiblogista.

IMG_9604
Täysin asiaankuulumaton kuva Elitistin luxustuotteista

Elitisti tekee internetissä taustatyötä lisätäkseen musiikkiblogin tuotantoarvoja. Google™ -hakukone paljastaa esiintymän, joka johtaa rosvojen artikkeliin aiheesta. Elitisti löytää sieltä väittämän, jonka mukaan musiikkiblogit ovat liian elitistisiä. Hyi! Kammoittavaa panettelua. Elitisti harkitsee hetken koko sivuston ilmiantamista Interpolille, Isikselle ja CIA:lle, mutta päättää sitten todentaa omalla pyytettömällä panoksellaan (eli tällä blogipostauksella) koko typerän väittämän vääräksi. Elitisti kiittää itseään tästä mittaamattoman arvokkaasta työstä kansansa henkisen hyvinvoinnin eteen niin suuresti, että liikuttuu kyyneliin asti.

IMG_9605
Ruotsin kuninkaallisten virallisella logolla varusteltu kauneusliina

Pyyhittyään silmäkulmansa Ruotsin kuninkaallisten virallisella logolla varusteltuun kauneusliinaansa Elitisti toteaa, että on ansainnut tauon jalosta uurastuksesta, vetää jalkaansa Adidas Ultraboost Ungaged® -juoksukengät ja pyrähtää kevyelle ja ehdottoman hiettömälle yhdeksän kilometrin juoksulenkille.

IMG_9538
Elitisti ehdottoman hiettömän juoksun jälkeen
IMG_9596
Adidas Ultraboost Ungaged® -juoksukengät kevyisiin pyrähdyksiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s