There´s no business like showbusiness

 

Vinttikissa hautautui dollareihin heti ensimmäisenä päivänä musabloggaajana. Hän antoi myöhemmin toisen Pipari T:lle, jotta saadaan vaikutelma yhteishautautumisesta. 

Musabloggaajan arki on kovaa. Hänen täytyy viimeisillä voimillaan ja ainoana vapaapäivänään elämässään ikinä luuhata pitkin kaupunkeja hakemassa vaikutteita ja inspiraatiota sisäisesti köyhään elämäänsä. Asia on juuri kuten Antti Tuisku ilmaisee; ”Oijoijoijoi, elämä on julmaa, mun on pakko twerkkaa, jotta saisin fyrkkaa” oivaltavassa kipaleessaan Rahan takii. Kyllä siinä nousee keski-ikäisellä kulttuuritädillä pala kurkkuun, kun joutuu lipumaan vuosimallin 2006 Skoda Octavialla (tummennetut takalasit, erikoisvanteet) luu ulkona pitkin Tampereen katuja Love boat – tunnusmusiikin soidessa tarkoituksella niin kovaa, että edes yksi jalankulkija huomaisi, jos kadulla siis kulkisi elokuisena keskiviikko-iltana joku, (kukaan ei kuitenkaan kiinnittänyt huomiota), auringonlaskun heijastuessa pilottilaseista. Kaikkea sitä, saatana, joutuu rahan takii tekemään.

Musiikillista inspiraatiota haettiin korkeuksista (Moro Sky bar). Yleisen ja häveliään kaikellisen lempääläisyyden peitti onneksi huikea ganstarap -tyylinen maisema, ja ikkunoista kadulle katsellessa pystyi eläytymään aivan totaalisesti manhattanilaisen pilvenpiirtäjän kattoterassibileissä kokkaroivan rap-boossin rooliin. Käytettyämme kaiken mahdollisen aivokapasiteetin ja luovuuden, emme keksineet siihen hätään yhtään lyriikkaa, joka sisältäisi jotain elementeistä ”high”, ”up”, ”ylös”, ”huipulla”, joten me, Vinttikissa ja Pipari T smoothisti laskeuduimme ökyhotellin hissillä takaisin Tampereen yölliseen arkeen.

Varsinainen dollarisade lyötyi seuraavasta pysähdyspaikasta, Tampereen legendaarisesta, sopivan lääväisestä Ukko Nooasta. Kulttuuritäti a.k.a Master of Evil, ME joutui siellä välittömästi kapakkatappeluun (haastetuksi biljardipeliin) kahden teksasilaisen ilmavoimatyypin kanssa. Persoonien huolehtiessa mindgamesta taktisesti, kulttuuritäti tykitti pallot pusseihin ja voitti. Tästä hän nettosi kolme (3) dollaria. Yllä oleva kuva on siis lavastettu ja silkkaa huijausta. Blogi ei ole tuottanut penniäkään.

Pena, lähetä rahaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s