Historia havisee: H.A.S.

Vuonna 2015 Blogaaja meni pähkinöiksi löydettyään elämälleen uuden quoten ”Who’s the horse with the masterplan, the motherfucking horse with a gun?”

En ollut koskaan heppatyttö, mutta näköjään korviin tunkeutuva H.A.S. muuttaa ihmisen. Horse Attack Sqwad:in toinen tuleminen on kovinta laukkaa Suomen räppiskenessä sitten ensimmäisen ravin – vuonna 2008 kokoonpano julkaisi kuuden hitin EP:n Hirnuntaa, Heinää Ja Muutama Hevonperä.

Blogaajan Viikon suositusten listalle oli ilmestynyt uutta ja maukasta grimeräppiä ja Mulla on hevonen koukutti heti ensikokeilulla. Olin hämmentävän iloinen huomatessani, että H.A.S.:n Älä koske mun hevoon – pitkäsoitto koostuu vain ja ainoastaan oodeista hevosille. Pelottaa, että toimiiko porttiteoria, alanko minä nyt ratsastamaan, kuljenko kadulla hevosmaski päässä, kommunikoinko kohta hirnumalla? Hevosii ei ongelmia? Hevoshulluuskohtauksia uhmaten menen ensi viikolla Tampereen jou-talolle Nostamaan kaviot ilmaan. Opin tällä viikolla twerkkaamaan. Haluankin tässä yhteydessä pyytää jo etukäteen anteeksi kaikilta kanssaratsuilta. Kiitos ja anteeksi.

(Ainoa miinus Horse Attack Sqwadille ihantyhmästä Hevosia ei ongelmia –musiikkivideosta (youtube-lataajana Heska Pavonen btw), jossa hevot potkii, puree ja lapset itkee. En tykkää kun lapset itkee. Enkä linkkaa sitä tähän, etsikää itse jos tykkäätte hevosväkivallasta, you freaks.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s